Kuulokkeet juuri Sinulle – Kuinka valita oikeat nappikuulokkeet

Mietimme, voisivatko yhdet kuulokkeet sopia jokaisen korvaan? Voisimmeko tarjota täysin langattomien kuulokkeiden markkinoille sellaiset jokakorvan kuulokkeet, joiden myötä ei tarvitsisi miettiä useiden vaihtoehtojen joukosta, kuinka valita näistä juuri minulle oikeat nappikuulokkeet.

Päätimme, että kyllä, me voimme.

Seuraavat tekijät selittävät, miksi TinyMate 2 -langattomat nappikuulokkeet ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa huippusuosion, ja yli 20 000 tyytyväistä käyttäjää.

Täysin langattomat nappikuulokkeet

Totesimme, ettei piuhoilla tee kukaan mitään. Ne ovat väistämättä aina tiellä, eivätkä näytä hyvältä. Halusimme luoda ehdottomasti täysin langattomat kuulokkeet, sillä pitkät piuhat sotkeutuvat ja jopa rikkoontuvat herkästi.

Täysin langattomat kuulokkeet tarkoittavat, että toisin kuin langattomissa kuulokkeissa, ei täysin langattomissa kuulokkeissa ole edes johtoa joka menee kuulokkeesta toiseen.

Kuulokkeet ovat huomaamattomat ja sopivat asuun kuin asuun, eivätkä piuhat ole tiellä urheillessakaan.

Nappikuulokkeet urheiluun sekä palaveriin

Tutkimme, missä tilanteissa ihmiset käyttävät kuulokkeita eniten. Käyttäjät haluavat, että kuulokkeet toimivat sekä treeneissä, että puheluissa. Tästä huolimatta jotkut oppaat neuvovat treenaajaa hankkimaan erityisesti urheiluun soveltuvat kuulokkeet, mutta me emme keksi yhtäkään syytä, miksi samoja kuulokkeita ei voisi rakentaa toimimaan sekä treeneissä, että työpalaverissa. 

Urheillessa kuulokkeiden pysyvyys ja istuvuus on erityisen tärkeää. Kuulokkeet eivät saa hiostaa, eikä toisaalta hiki tai vaihteleva lämpötila saa vaikuttaa niiden toimintaan. Siksi TinyMate 2 -langattomat kuulokkeet ovat uskomattoman kevyet, hiostamattomat, ne kestävät hyvin kylmää, ja niiden mukautuvat erikoisvaihtopäät takaavat pysyvyyden myös heille, joille korvanapit eivät ole aikaisemmin toimineet.

Kuulokkeiden laadukkaat tuplamikrofonit takaavat puhelut ja palaverit, joissa äänesi kuullaan kiperissäkin tilanteissa. Rakenne, joka blokkaa taustamelun ja ympäristön hälyn, auttaa sinut keskittymään sekä treeniin, että puheluusi. Tiesitkö, että kuulokkeemme ovat jopa HifiStudion suosituimmat kuulokkeet?

Kuinka valita oikeat nappikuulokkeet, kun ekologisuus on Sinulle tärkeä arvo?

Jokaisen yrityksen ja henkilön toiminnasta aiheutuu päästöjä. Eri asia on se, millaisen vastuun päästöistään kantaa.

Meidän tiimistä jokaiselle on tärkeää toimia paitsi vastuullisena kuluttajana, myös vastuullisena osana rakentamassa ympäristöystävällistä elektroniikkayritystä. Meistä jokainen työskentelee ahkerasti vihreän ja vastuullisemman elektroniikan puolesta. Meille on tärkeää, että voimme viestiä asiakkaille läpinäkyvästi valinnoista ja teoistamme.

Kun valitsemme yhteistyökumppaneita, kumppanuusyrityksiä tai hyväntekeväisyyskohteita, olemme aina kiinnostuneita toisen osapuolen arvomaailmasta. Samaan tapaan ekologisuutta arvostava kuluttaja on kiinnostunut ostamansa tuotteen taustoista: miten ympäristö ja ihmiset on huomioitu tätä tuotetta valmistaessa?

Lue puiden istutus -hankkeesta ja CO2-kompensoinnista – kompensoimme päästömme kahdella tapaa

Lue ympäristö- ja ihmisystävällistä elektroniikan valmistuksestamme Aasiassa

Lue myös: Maailman pienimmät kuulokepakkaukset ja 4 muuta pointtia – Näin välitämme maapallosta

Jätä kommentti

Sending