JoyActor TinySport 2

159,00 

Loppuunmyyty

Vaativien olosuhteiden langattomat kuulokkeet

TinySport 2

stars

Paranneltu ja tehokkaampi versio huippusuositun Tiny Mate 2 pohjalta. Musiikin kuunteluun ja puheluihin suunniteltu kuuloke, joka pysyy varmasti korvassa. Studio-tasoinen soundi ja ilmiömäinen korvatuntuma säällä kuin säällä.

Pimeässä hohtava korvanappi näkyy piemälläkin liikkuessa ja löytyy helpommin.

30 päivän tyytäväisyystakuu
ja 3 vuoden laitetakuu

TinySport 2 on paranneltu versio Tiny Mate 2:sta. Tuotteella on huikean kolmen vuoden täystakuun lisäksi 30 päivän riskitön tyytyväisyystakuu.
m-joyactor-tm2

Studiotason äänenlaatu
ja vuorenvarma kestävyys

TinySport on vaativiin olosuhteisiin suunniteltu kuuloke, joka kestää kovaa käyttöä. Kevyt korvanappi ei tipu korvasta – tai saat rahasi takaisin.


Akun kesto joka ei jätä pulaan

Kuunteluaikaa latauskotelon kanssa yhteensä huikeat 22 tuntia – ja pelkillä napeilla yli 5 tuntia. Kätevästi mukana kulkeva USB-C latauskotelo lataa kuulokkeet kolme kertaa täyteen.

Valoa heijastava pinta näkyy pimeässä

Lähdetkö lenkille synkälläkin kelillä? Joskus sirot korvanapit saattavat livetä käsistämme. Jotta et koskaan hukkaisi TinySport -kuulokkeita, ne heijastavat pimeässä valoa ja löytävät aina tiensä takaisin taskuusi.

Ennennäkemätön pysyvyys

Jokainen korva on yksilöllinen – siksi kehitimme TinySport -kuulokkeisiin 7 erikoisvaihtopäätä. TinySport pysyy korvassasi vuorenvarmasti!

Nauti liikkumisesta kaikissa sääolosuhteissa

TinySport kestää vesiroiskeet ja kosteuden, olitpa sitten hiihtoretkellä lumimyrskyssä tai vaeltamassa kaatosateen yllättämänä. Laitteella on poikkeuksellinen kolmen vuoden täystakuu.

Käyttäjät rakastavat kuulokkeitamme!

IMG_8574

"Mitkään muut ei oo pysyny mun pienissä korvissa!"

- Nina

tinymate-kadessa

"Suosittelen! Ääni, kuuluvuus istuvuus korvaan, puhelut, kaikki!"

- Janne

tinymate-man

"Erittäin hyvä äänenlaatu ja kätevä latauskotelo. Sopivat loistavasti myös treenikäyttöön."

- Markus

TinyMate 2 Arvostelu - Sofia

Kestää veren, hien ja kyyneleet.
Vedenpitävä joka sään kuuloke takaa
tunnelman vaikka lenkkeilisit
kaatosateessa.

tinysport

Seitsemän erikoisvaihtopäätä takaavat yksilöllisen pysyvyyden

Mukautuvat erikoisvaihtopäät takaavat pysyvyyden myös heille, joille korvanapit eivät aikaisemmin ole toimineet. Haastamme sinut kokeilemaan: jos kuulokkeet eivät pysy tai kuulokkeet eivät muutoin vastaa lupauksiamme, saat rahasi takaisin!
11_joy_ts2_unboxed_transparent

Varustaudu urheiluvuoteen
Tilaa nyt!

Urheilun ja ulkoilun asettamat olosuhteet vaativat kestävyyttä paitsi meiltä, myös varusteiltamme: TinySport 2 -kuulokkeet ovat Sinulle, jonka tahti on kova ja vaatimukset sen mukaiset. Varustaudu raikkaaseen talvikauteen nyt!