JoyActor TinySport 2

159,00 

Vaativien olosuhteiden urheilukuulokkeet

TinySport 2

stars

Urheiluun ja ulkoiluun luotu täysin langaton kuuloke, joka pysyy varmasti korvassa. Hifi-tasoinen soundi takaa treenimotivaation säällä kuin säällä.

30 päivän tyytäväisyystakuu
ja 3 vuoden laitetakuu

TinySport 2 on uusin mestariteoksemme, jonka tuotekehitystä hioimme koko viime vuoden. Emme halua yhtäkään asiakasta, joka ei ole täysin tyytyväinen tuotteeseen. Siksi laitteella on kolmen vuoden täystakuun lisäksi 30 päivän riskitön tyytyväisyystakuu.
m-joyactor-tm2

Hifitason äänenlaatu
ja vuorenvarma kestävyys

TinySport on vaativiin olosuhteisiin suunniteltu kuuloke, joka kestää kovaa käyttöä. Kevyt korvanappi ei tipu korvasta – tai saat rahasi takaisin.


Akun kesto joka ei jätä pulaan

Kuunteluaikaa latauskotelon kanssa yhteensä huikeat 22 tuntia – ja pelkillä napeilla yli 5 tuntia. Kätevästi mukana kulkeva USB-C latauskotelo lataa kuulokkeet kolme kertaa täyteen.

Valoa heijastava pinta näkyy pimeässä

Lähdetkö lenkille synkälläkin kelillä? Joskus sirot korvanapit saattavat livetä käsistämme. Jotta et koskaan hukkaisi TinySport -kuulokkeita, ne heijastavat pimeässä valoa ja löytävät aina tiensä takaisin taskuusi.

Ennennäkemätön pysyvyys

Jokainen korva on yksilöllinen – siksi kehitimme TinySport -kuulokkeisiin 7 erikoisvaihtopäätä. TinySport pysyy korvassasi vuorenvarmasti!

Nauti liikkumisesta kaikissa sääolosuhteissa

TinySport kestää vesiroiskeet ja kosteuden, olitpa sitten hiihtoretkellä lumimyrskyssä tai vaeltamassa kaatosateen yllättämänä. Laitteella on poikkeuksellinen kolmen vuoden täystakuu.

Käyttäjät rakastavat kuulokkeitamme!

IMG_8574

"Bassot toimii ja saa tarpeeks kovalle, mist mä sytyn!"

- Lotta Harala

tinymate-kadessa

"Suosittelen! Ääni, kuuluvuus istuvuus korvaan, puhelut, kaikki!"

- Janne

tinymate-man

"Erittäin hyvä äänenlaatu ja kätevä latauskotelo. Sopivat loistavasti myös treenikäyttöön."

- Markus

Kestää veren, hien ja kyyneleet.
Vedenpitävä joka sään kuuloke takaa
tunnelman vaikka lenkkeilisit
kaatosateessa.

tinysport
jarmo nevari

"Kiva myydä kotimaista brändiä, jonka tuote ja palvelu toimii pomminvarmasti!"

Jarmo Nevari
HifiStudion toimitusjohtaja

Suomen johtava äänitekniikan erikoisliike ja pitkäaikainen kumppanimme HifiStudio rakastaa kuulokkeitamme niiden ainutlaatuisen kestävyyden ja aukottoman takuun vuoksi.

Seitsemän erikoisvaihtopäätä takaavat yksilöllisen pysyvyyden

Mukautuvat erikoisvaihtopäät takaavat pysyvyyden myös heille, joille korvanapit eivät aikaisemmin ole toimineet. Haastamme sinut kokeilemaan: jos kuulokkeet eivät pysy tai kuulokkeet eivät muutoin vastaa lupauksiamme, saat rahasi takaisin!

Varustaudu urheiluvuoteen
Tilaa nyt!

Urheilun ja ulkoilun asettamat olosuhteet vaativat kestävyyttä paitsi meiltä, myös varusteiltamme: TinySport 2 -kuulokkeet ovat Sinulle, jonka tahti on kova ja vaatimukset sen mukaiset. Varustaudu lähestyvään kevääseen: ennakkotilaa nyt!