UKK

Miksi valita JoyActor?

Olemme suomalainen yritys. Pidämme erityisen hyvää huolta työyhteisöstämme olemalla rohkean erilainen työpaikka. Valitsemalla meidät, valitset tukea paitsi suomalaista yritystä, myös työyhteisöä, jonka hyvinvointiin panostetaan.

Tavoitteenamme on olla aidosti maailman positiivisin elektroniikkabrändi. Tämä toteutuu kaikessa, mitä teemme: kampanjoissamme, asiakaspalvelussamme, viestinnässämme ja sanomassa, jota levitämme.

Lue USKALLA-yhteistyökampanjastamme: Näin alkoi Roni Backin rohkea pyöräretki Lappiin

Tavoitat meidät helposti somessa ja sähköpostitse aina, kun tarvitset. Tarjoamme kuulokkeisiimme täyden 36 kuukauden takuun, sekä 30 päivän tyytyväisyystakuun, jotta jokainen voi ottaa huoletta kuulokkeemme kokeiluun.

JoyActorin Instagram: @JoyActor
Ota yhteyttä tästä


TinyMate 2.0 – Usein Kysytyt Kysymykset

Ovatko kuulokkeet hyvät tuulessa tai melussa?

Olemme saaneet monilta pyöräilijöiltä kehuja, että kuulokkeet ovat hyvät myös matkassa! Mikäli tuuli nappaa kuulokkeisiin, kannattaa käyttää vain toista kuuloketta korvassa ja toista latauskotelossa. Tällöin mikrofoni ei ota niin paljon taustaääniä ja pystyt helpommin korjaamaan pään asentoa niin, ettei tuuli osu suoraan kuulokkeeseen. Sama pätee kovaan meluun!

Kestävätkö kuulokkeet sadetta?

Vedenpitävyyssuojaluokitusta TinyMate 2.0 -kuulokkeissa ei ole, mutta kuulokkeiden 36 kuukauden takuu kattaa sen, että kuulokkeet kestävät hien ja sateessa käytön.

Kuinka kuulokkeet tulee asettaa korvaan? / Uskallanko ottaa TinyMate 2.0 -kuulokkeet kokeiluun, kun mitkään kuulokkeet eivät ole olleet minulle sopivat?

Oikean kokoiset vaihtopäät ja kuulokkeiden asettaminen korvaan oikein ovat tärkeimmät asiat istuvuudessa! Aseta kuuloke korvaan niin, että kuulokkeen paksu osa nojaa korvan takakaareen.

TinyMaten pakkauksessa tulee vaihtopäitä kolmessa eri koossa (S, M, L), joista voit valita itsellesi parhaimmat. Olemme saaneet paljon palautetta asiakkailta, joilla on pienet korvat, että kuulokkeemme istuvat poikkeuksellisen hyvin. Meiltä saa tarvittaessa veloituksetta ekstrapieniä vaihtopäitä, mikäli tulee tarvetta.

Ohjataanko kuulokkeita ainoastaan puhelimella, vai saako kuuloketta korvassa napauttamalla esim. vastattua puhelimeen ja katkaistua puhelun?

Kuulokkeiden napeista pystyy vastaamaan tai lopettamaan puhelun, sekä esimerkiksi vaihtamaan kappaletta! Voit tutustua TinyMaten käyttöohjeisiin täältä.

Kestävätkö kuulokkeet pakkasta?

Olemme testanneet tuotetta läpi Suomen kylmän talven ja voimme todeta, että tuote toimii moitteettomasti myös kylmässä! TinyMate 2.0 -kuulokkeiden ollessa tukevasti korvassa kiinni jo kehon lämpötila suojaa laitetta.

Mikä on TinyMate 2.0 -kuulokkeiden kantama?

Kuulokkeiden kantama on 15-30 metriä riippuen ympäristöstä. Esimerkiksi seinät yhdistetyn laitteen ja kuulokkeiden välillä saattavat vaikuttaa Bluetooth -signaalin voimakuuteen, mutta lähtökohtaisesti kuulokkeet antavat paljon tilaa ja vapauden liikkua!

Toimivatko kuulokkeet puheluissa, ja onko äänenlaatu hyvä?

Kyllä toimivat! Jos TinyMatet ovat yhdistettynä kännykkään puhelun tullessa, niin voit klikata jommasta kummasta kuulokkeen napista, jolloin puhelu aukeaa ja äänesi kuuluu kuulokkeiden kautta. Äänenlaatu on erittäin hyvä TinyMaten tuplamikrofonien ansiosta.

Missä kuulokkeet ovat valmistettu?/Onko JoyActor suomalainen?

Yritys, sen omistajat sekä toimihenkilöt ovat Suomesta. Koko tuotekehitysprosessi toteutetaan myös Suomessa ja omien ammattilaistemme voimin. Myös Joyactorin liiketoimintastrategia ja brändiin liittyvät materiaalit tuotetaan kotimaisella tiimillä. Komponentteja laitteisiimme ostamme useilta eri valmistajilta ulkomailta.

Suurimassa osassa tuotteita loppukokoonpano tapahtuu Aasiassa. Osassa tuotteista loppupään valmistelu ja viimeistely toteutetaan Suomessa.

Sen lisäksi että olemme ylpeitä kotimaisuudestamme, me näemme suomalaisen ammattitaidon todellisena kilpailuetuna. Olemme laajentumassa Eurooppaan, jolloin paikallisten tiimien kautta saadaan jatkossa lisää moninaisuutta tiimeihin ja tekemiseen. Kuitenkin JoyActor pysyy suomalaisena ja meille on tärkeää, että Suomessa olevat asiakkaamme ymmärtävät olevansa tärkeässä roolissa tämän suomalaisen menestystarinan rakentamisessa!

Onko kuulokkeissa kuulonsuojausominaisuus?

Toisille arkipäivää saattaa olla nikkarointi ja toisille taas kutominen. Tarvittavaa melunvaimennusta niitä töitä varten, joista aiheutuu paljon melua, tuotteella ei ole, emmekä markkinoi sitä niin. Tuote on kuitenkin sen verran huomaamaton ja pienikokoinen, että se mahtuu isompien kuulosuojainten alle sopivasti, jolloin niitä voi käyttää samanaikaisesti.

Jokaisella työpaikalla on lainvaatimat säädökset kuulon suojaamista varten tarkoitettuihin käytäntöihin. Työnantaja on vastuussa, että näitä käytäntöjä noudatetaan. Pidetään kaikki kuulostamme huolta!

Mistä materiaalista vaihtopäät on valmistettu?

Vaihtopäät on valmistettu silikonista, eivätkä ne sisällä lateksia.

Mistä löydän tuotteiden tekniset tiedot?

TinyMate 2 https://joyactor.fi/tinymate-2-kayttoohje/

Concert https://joyactor.fi/concert-kayttoohje/

SoundMate https://joyactor.fi/soundmate-kayttoohje/

TinyFriend https://joyactor.fi/tinyfriend-kayttoohje/