Tästä alkoi Roni Backin rohkea pyöräretki Lappiin

Kesällä 2020 toteutimme jännittävän yhteistyökampanjan tubettaja Roni Backin kanssa. Pyöräretki Lappiin, eli USKALLA Tour, levitti Ronin ja meidän tarinaamme ympäri Suomen. Siinä sivussa suunnittelimme Ronin kanssa kuulokkeet.

“On hauskaa, että lapset kertovat, missä tässä yhteiskunnassa mennään”, toimitusjohtajamme Heikki Leskelä pohtii.

Heikki viittaa tällä siihen, kuinka monen yhteistyömme takana on oikeastaan lapsi. Lähes jokainen yhteistyökumppanimme ja rahoittajamme on kuullut esimerkiksi TinyMate -kuulokkeiden menestyksestä ensimmäisen kerran lastensa kautta.

“Myös JoyActorin ja Roni Backin yhteistyön taustalla on tavallaan siskoni poika.”

Roni oli kuvannut suoraa lähetystä yllään nyt jo mallistostamme poistuneet kuulokkeet. Eräs seuraaja oli kommentoinut kuulokkeiden ulkonäköä, jolloin Roni oli nakannut ne pois. Heikin siskon poika näki lähetyksen, ja kertoi siitä harmissaan enolleen.

“Myöhemmin sitten sattumalta törmäsin Roniin Kampissa”, Heikki kertoo.

Sen sijaan, että Heikki olisi harmitellut lähetyksessä tapahtunutta, hän päätti lähestyä Ronia hyväntuulisesti.

“Minulla sattui olemaan mukana TinyMate1 -kuulokkeet Huuhkajat -brändäyksellä, jotka päätin antaa Ronille lahjaksi, sillä tiesin hänen olevan futiksen pelaaja.”

Roni tykästyi kuulokkeisiin ja meihin yrityksenä, jonka myötä ystävyys sekä erilaiset yhteistyöt Ronin ja meidän välille alkoivat syntyä.

Näin saivat alkunsa Ronin kuulokkeet

Myöhemmin Roni sai tuottajansa Daniel Aholan kanssa hullun idean – kaksikko halusi pyöräillä Lappiin. Seikkailun idea oli toteuttaa asioita, joita ei muuten uskaltaisi toteuttaa. Ainut ongelma oli puuttuvat pyörät.

Lahjoitimme Ronille ja Danielille sähköpyörät, jotta seikkailu Lappiin saattoi alkaa. Matkan teemaksi muodostui USKALLA. Uskallus ja rohkeus kantavina teemoina sopivat sekä Ronin, että meidän brändiin ja ajatusmaailmaan.

Näin syntyivät myös Roni Backin USKALLA -kuulokkeet, jotka Roni ja Heikki suunnittelivat yhdessä alkavan USKALLA Tourin yhteydessä.

Kyseessä ovat meidän suositut TinyMate 2.0 -langattomat kuulokkeet, joista muodostuivat yhteistyön myötä Ronin nimikkokuulokkeet. Kuulokkeissa on erikoispainatus “USKALLA”.

USKALLA Tourilla haluttiin levittää positiivisuutta ja tehdä hyvää kaikille heille, jotka Roni ja Daniel tapaisivat matkan varrella. Matka taltioitiin Ronin YouTube-kanavalle, jolloin hyvä saatiin kiertämään myös Ronin seuraajille sekä meidän asiakkaillemme.

Vaikeuksien kautta maaliin

Hankalina hetkinä positiivisuus ja heittäytymiskyky siivittävät Ronin ja Danielin matkan jatkumista eteenpäin. Ensimmäinen ongelma ilmeni jo matkan alussa, kun kaksikko oli unohtanut toisen pyörän akun avaimen toimistolle. Unohtunut avain huomattiin vasta Hyvinkään huoltoasemalla.

“Ongelma ratkesi sillä, että Daniel päätti liftata takaisin Helsinkiin hakemaan unohtunutta avainta. Meidän tiimiläinen oli Danielia vastassa ja tarjosi hänelle kyydin takaisin Hyvinkäälle, jotta matka saattoi jatkua”, Heikki kertoo.

Myöhemmin matkalla apuaan tarjosivat ihmiset ympäri Suomen. Roni ja Daniel viettivät yhden yön Ronin seuraajan perheen luona. Kerran tuiki tuntematon korjasi rikkinäisen pyörän akun.

“On upeaa nähdä, että maailmassa on niin paljon hyvää ja että me pidämme huolta toinen toisistamme”, Heikki pohtii hymyillen.

Roni on julkaissut USKALLA Tourista viisiosaisen YouTube-sarjan. Jos et ole vielä tsekannut USKALLA Touria, käy ihmeessä katsomassa!

USKALLA Tour levitti juuri sitä sanomaa, jota myös me yritämme vaalia: rohkeutta heittäytyä ja jakaa iloa ympärille. Vastaavanlaisia tempauksia tulemme tekemään varmasti jatkossakin – jätä kommentti tähän tai laita meille viestiä somessa, jos sulla on idea, jonka toivot meidän toteuttavan!

Jätä kommentti

Sending