Matka TinyFriend-kuulokkeista TinyMate-hittituotteeseen

Täysin langattomat TinyFriend -kuulokkeet siivittivät ajatustamme kohti entistäkin pienikokoisempia kuulokkeita. 

Vuonna 2019 matkoillaan maailman ympäri, toimitusjohtajamme Heikki huomasi, että markkinoiden langattomat kuulokkeet olivat kokoluokaltaan kovin isoja. Heikki mietti käyttäjiä, joille estetiikka ja sirous ovat myös käyttämässään elektroniikassa tärkeässä roolissa. Moni markkinoilla ollut kuuloke ei sopinut kevyttä ja siroa ulkomuotoa arvostavien käyttäjien toiveisiin.

Tästä lähtökohdasta mallistoomme syntyivät valkoiset, “kuin karkilta” näyttävät TinyFriend -kuulokkeet.

Tästä ajasta tuoteperheemme on ehtinyt kasvaa ja kehittyä. TinyFriend -kuulokkeet kuitenkin osoittivat meille, että kaunis, korumainen ulkomuoto on monen asiakkaan mieleen – TinyFriend -kuulokkeiden suosio on säilynyt TinyMate 2 -hittituotteemme rinnalla.  

TinyMate 2 -langattomat kuulokkeet istuvat teknisestikin vaativampaan makuun. Hittituotteessamme yhdistyy paitsi upea design-muotoilu ja kevyt tuntuma, myös huippuunsa viritetty äänenlaatu, mehevä basso ja akun kesto, joka ei jätä käyttäjäänsä arjessa pulaan. 

“Täytyy olla eri tyyppisiä vaihtoehtoja eri käyttäjille. TinyFriend -kuulokkeet ovat olleet tosi hyvä, näppärä ja kaunis matalamman hintaluokan kuuloke TinyMate -kuulokkeiden rinnalla. Ne ovat toimineet monelle ensikosketuksena täysin langattomien kuulokkeiden maailmaan”, Heikki sanoo.

TinyFriend -kuulokkeiden valkoinen, raikas väri on monen mieleen. Siksi haluamme tarjota myös TinyMate-hittituotteemme useammassa värissä: musta sai rinnalleen TinyFriendeistä tutun raikkaan valkoisen värin, sekä eksoottisen kullan, jolla päästään vielä lähemmäs korumaista, säkenöivää ulkonäköä. Tutustu ja rakastu Gold / White TinyMate 2 -langattomiin kuulokkeisiin!

Tiesitkö, että TinyMate 2 -langattomat kuulokkeet ovat jopa HifiStudion suosituimmat kuulokkeet?

Hittituotteellamme on jo reilusti yli 20 000 tyytyväistä käyttäjää, ja määrä kasvaa joka päivä. Tälläkin hetkellä tällä sivustolla vierailee kanssasi keskiarviolta yli 100 käyttäjää. Tuoteperheemme on saanut valtavan suosion, josta olemme erityisen kiitollisia, onnellisia ja ylpeitä.

Me pidämme toisistamme, teistä sekä maailmasta huolta. Mitä suuremmaksi asiakaskuntamme kasvaa, sitä enemmän hyvää voimme tehdä. Lue, miten ja miksi äänielektroniikka on tapa vaikuttaa maailmaan!

Jätä kommentti

Sending