Innostava tiimien tiimi rakentuu WhatsAppissa – Tällainen on JoyActorin työyhteisö

Kun keväällä 2020 maailma meni sekaisin, me organisoimme oman toimintamme selkeään ja entistä suurempaa iloa tuottavaan muotoon. Jälleenmyyntiin painottunut toimintamme kääntyi sisäiseen verkkomyyntiin, joka synnytti tarpeen uusille työntekijöille, ja sitä kautta tiimeille. Näin alkoi rakentua JoyActorin positiivinen, toisia innostava työyhteisö.

Koemme JoyActorilla, että olemme ennen kaikkea tiimien tiimi – eli tiimi, joka tuo yhteen eri tiimit logistiikasta ja asiakaspalvelusta media-alan osaajiin. Tiimit ovat vuorovaikutuksessa keskenään WhatsAppissa pitäen yhtä aidolla auttamisenhalulla ja positiivisuudella. Palaverit hoituvat videopuheluilla, ja ideointi työkaverin kanssa esimerkiksi hurjalla ääniviesti-tykittelyllä.

Vaikka JoyActorin porukka asuu siellä täällä, emmekä juuri näe toisiamme, on meille rakentunut kuin vahingossa tiivis ja innostava työyhteisö, joka rakentuu toinen toistaan värikkäämmistä ja idearikkaista persoonista!

Työyhteisömme positiivinen kulttuuri on syntynyt ilman tietoista asian käsittelyä. Vahva arvopohjamme ja missiomme on riittänyt siihen, että mukaan ovat tarttuneet ihmiset, joiden luonnollinen toimintapa on ystävällinen, avulias ja kiitollisuutta säteilevä. Tulosta syntyy, kun ihmisillä on hyvä olla.

Lue siitä, kuinka langattomilla kuulokkeilla voi muuttaa maailmaa!

”Toimitusjohtajamme Heikki on ollut mulle tosi iso inspiraatio. Monesti puhutaan, että on arvoja, mutta sitten kun tehdään rekrytointeja ja bisnesvalintoja, niin katsotaankin vain numeroita kuten kokemusvuosia ja myyntisaldoa.

Tässä firmassa tosi makeeta on se, että me oikeasti katsotaan ihmistä – millainen se ihminen on, sopiiko hän meille. Meriitit sikseen”, operatiivinen johtajamme Aaron pohtii.

Positiivisen energian lisäksi me uskomme, että hyvään työtahtiin ja tulokseen päästään, kun jokainen saa työskennellä missä haluaa ja koska haluaa. Tiimimme jäsenet huitelevat siellä täällä. Esimerkiksi mökillä, ja Italiassa, sitä Äänekoskea unohtamatta!

Puhumme usein, että rajoja asetetaan vasta, kun niitä todella tarvitaan. Haluamme antaa työyhteisömme jäsenten luovuuden ja vapauden kukkia, sillä uskomme sen tuottavan suurinta hedelmää. Suurinta iloa työyhteisössämme on tainnut tuottaa se, että meillä on todella mahdollisuus edetä ja toteuttaa omia ideoita.

Uskomme myös nauruun! WhatsAppissamme vilisevät liekit ja haban pullistelut, mutta niitäkin enemmän itkunaurut, auringot ja sydämet. Töitä tehdään nopealla tahdilla, mutta hymy huulessa – ja aina kiitos muistaen.

Ennen kaikkea haluamme olla innostava työyhteisö, jossa jokaisella on tilaa olla juuri sellainen kuin on. Työyhteisö, jossa uskaltaa sanoa ei, jossa uskaltaa pyytää apua sitä tarvitessaan. Meidän tarkoitus on paitsi levittää positiivisuutta ympäri maailman, myös pitää tästä arvosta kiinni työyhteisössämme.

Tavoitteenamme on olla paitsi maailman positiivisin elektroonikkabrändi, myös maailman positiivisin ja iloisin työyhteisö! Uskomme, että positiivisuus on voima, jolla edetä – vaikka kuinka pitkälle.

Onko sussa just JoyActorin kaltaista positiivista energiaa ja halua muuttaa maailma? Jätä meille sähköpostiin avoin hakemus, ja tule osaksi rakentamaan maailman positiivisinta elektoniikka-alan yritystä!

Tulemme jatkossa jakamaan huikeita ja ennen kaikkea rohkean erilaisia sekä hauskoja uratarinoita tiimimme sisältä. Pysy kuulolla!

Jätä kommentti

Sending