Vaikuttajayhteistyö syveni työsuhteeksi – Bilalin omatoimisuus ja rehellisyys herättivät kiinnostuksen

Bilalille tärkeimmät arvot ovat laatu ja rehellisyys – niin vaikuttajana kuin elämässä yleensäkin.

Vaikuttajayhteistyö on yksi nykyajan tehokkaimmista markkinoinnin muodoista. Vaikuttajayhteistöiden kautta tavoittaa aivan uusia kohderyhmiä, jonka vuoksi mekin hyödynnämme kiehtovia sosiaalisen median vaikuttajia markkinoinnissamme. Joskus myös vaikuttajayhteistyö voi syventyä tiiviimmäksi työsuhteeksi, kuten meillä kävi huikean vaikuttaja-valokuvaaja Bilalin kanssa.

Jokainen kohtaaminen ja ihminen on mahdollisuus. Meidän tiimimme on täynnä toinen toistaan siistimpiä rekrytarinoita, sillä olemme työelämän suhteen uteliaita ja kokeilevia. Emme usko rajoittaviin kaavoihin, vaan olemme ihmisläheisiä ja aina avoimina uusille näkökulmille, ideoille ja mahdollisuuksille.

Bilal ilahduttaa sisällöntuotantotiimimme työpäivää upeilla otoksillaan.

Bilal tarttui matkaamme alunperin kuten kuka tahansa muukin vaikuttaja. Bilalin omatoimisuus, lahjakkuus valokuvaajana ja aito kiinnostus meitä kohtaan erottuivat, joten halusimme antaa hänelle todella vapaat kädet yhteistyön suhteen. Ihmisen saadessa tuottaa oman idean tai vision mukaista matskua, syntyy varmemmin laadukasta settiä!

Lopulta Bilalin avoimuus ja työpanos johtivat siihen, että hän tarttui mukaamme luovaan sisällöntuotantotiimiin.

”Kuten sanoin, minulle laatu ja rehellisyys ovat elämässä tärkeitä arvoja. JoyActorin kanssa ne toteutuivat – yhteistyö on ollut helppoa ja olen ymmärtänyt nopeasti, mitä minulta halutaan. Jos minulla on ollut kysyttävää, minulle on vastattu muutamassa minuutissa. Se on poikkeuksellista”, Bilal pohtii työtään kanssamme.

Meidän sisällöntuotantotiimin työpäivien kohokohtia ovat ne hetket, kun puhelin piippaa, ja WhatsApp-ryhmään pamahtaa Bilalilta useita, toinen toistaan upeampia otoksia. Sisällöntuotannossa on tärkeää, että otokset vastaavat tarvetta, mutta parhaimmillaan ne inspiroivat luomaan jotain sellaista, mitä emme olleet aiemmin osanneet ajatellakaan.

Kun huomaamme, että jossain on positiivista ja liekehtivää energiaa, haluamme ottaa syvemmin selvää siitä, mitä se on ja mitä se voisi tuoda meille mukanaan. Tämä pätee kaikkeen, mitä me JoyActorilla teemme.

Käy tsekkaamassa Bilalin työtä tarkemmin hänen Instagram-käyttäjältään @bilalraa9 ja kerro meille, kenen upean positiivisuutta ja rakkautta huokuvan vaikuttajan kanssa meidän pitäisi seuraavaksi tehdä yhteistyötä! Vai ootko se kenties just sä?

Jätä kommentti

Sending