Langattomat kuulokkeet pienille korville – TinyMate 2 on jokakorvan kuuloke

 

Moni jättää langattomat kuulokkeet hankkimatta, koska pelkää niiden tippuvan ja hukkuvan. Etenkin pienikorvaiset sanovat usein, että heillä on ongelma löytää langattomat kuulokkeet, jotka sopisivat myös pienille korville.

Muistimme, että upealla sosiaalisen median vaikuttajalla Ninalla oli juuri vastaava ongelma. Halusimme kysyä hänen mielipidettään TinyMate 2 -langattomista kuulokkeista.

“Joo, langattomat tai langallisetkaan kuulokkeet eivät ole pysyneet mun korvissa, vaan ovat aina tupanneet tippumaan kesken kuuntelun. Vähintäänkin jatkuvaa korjailua on täytynyt tehdä, jotta kuuloke pysyisi korvassa”, Nina kertoo.

”Nää on ekat kuulokkeet, jotka pysyvät mun pienissä korvissa. Oon ilahtunut siitä, että niiden mukana tuli useita vaihtopäitä ratkasemaan sitä ongelmaa, kun kaikilla on erilaiset korvat. Nää pysyy korvissa, vaikka heittelis kärrynpyöriä!” Nina iloitsee.

TinyMate 2 langattomat kuulokkeet ovat kirjaimellisesti takuuvarma valinta myös pienille korville: jos pysyvyysongelmia ilmenee, annamme rahat takaisin. Tuotteillamme on aukoton 30 päivän tyytyväisyystakuu ja 36 kuukauden täystakuu, jotta voit tulla osaksi asiakaskuntaamme riskittä.

Kuulokkeissa on kuunteluaikaa hifitason äänenlaadulla latauskotelon kanssa jopa 22 tuntia. Olemme saaneet erityisesti kehuja mehevästä bassosta, sekä tuplamikrofoneista, jotka takaavat laadukkaat puhelut niin palavereihin kuin lenkkipoluille.

TinyMate 2 on kuuloke, joka siivittää sinua arjessa niin työpalaverista kaverin kanssa käytyyn hurjaan ääniviestisotaan, kuin laatutietoisempaankin musiikin kuunteluun, urheiluharrastusten pariin ja äänikirjan ääreen rauhoittumiseen. Olemme valmistaneet kuulokkeen, joka vastaa jokaista, vaativampaakin tarvetta – ennen kaikkea olemme halunneet valmistaa langattomat kuulokkeet, joka sopii jokaiselle, myös pienille korville.

Kuulemme ja keräämme jatkuvasti asiakkaidemme kokemuksia meistä, jotta pysymme ajan hermolla. Haluamme kehittää itseämme jatkuvasti uuteen, entistä parempaan suuntaan. Siksi olemme satsanneet erityisesti asiakaspalveluun, jonka saat kiinni nopeasti asiassa kuin asiassa! Meille jokainen kokemus ja sana on äärimmäisen tärkeä.

Kommentoi alas, jos sä oot jo kokeillut meidän kuulokkeita! Miten ne sopivat just sulle, ja voisitko suositella niitä muillekin? Tai jos sä et ole vielä kokeillut, niin heitä meille sua askarruttava kysymys – me vastaamme mielellämme!

39 kommenttia artikkeliin ”Langattomat kuulokkeet pienille korville – TinyMate 2 on jokakorvan kuuloke”

 1. En uskonut, tilasin, yllätyin, kun ei tarvinnut edes vaihtaa kumiosia 3 mukana tuleviin, vaan napit ovat pysyneet korvissa ilman ongelmia. Äänen taso on loistava ja kuuluu usean metrinkin päästä hyvin. Jätin mielelläni hyvästit lankaversioille. Latauskotelossa voisi valmiiksi olla joku tila omistajatiedoille. Itse laitoin puhelinnumeron dymolla. kotelo niin pieni, että varmasti vielä katoaa. Toki kiva, että mahtuu mukaan mihin vain.

  Vastaa
  • Moi Leea!

   Minäkin käytän kuulokkeita niillä päillä, jotka ovat kuulokkeissa valmiiksi kiinni! Ihana kuulla, että sinä tykkäät yhtä paljon, kuin minä ja koko muu tiimi!

   Tosi hyvä idea – laitetaan eteenpäin,

   Miira JoyActorilta

 2. Moi!
  Tilasin ensin yhdet omaan käyttöön, sitten kahdet läheisille lahjoitettaviksi, koska vaikutuin kovasti Tiny Mate 2 -napeista. Äänentoisto on mainio, tosin käytän pienintä mahdollista volyymiä ja sekin on minulle musiikin kuuntelussa liikaa… Seuraava pykälä olisi äänetön 🙂 Työssäni nämä pikkukuulokkeet ovat erinomaiset kahdestakin syystä: koon puolesta helppo kuljettaa mukana ja ulkopuolisen äänen lähes täydellinen vaimennus! Jälkimmäinen on erinomainen ominaisuus puheluissa ja videoneuvotteluissa.
  Tuohon äänen säätöön toivoisin kovasti parannusta mm. tinnitusta potevan läheiseni vuoksi, jotta hänkin uskaltaisi ottaa lahjoittamani kuulokkeet käyttöön.

  Vastaa
  • Moi Kaarina!

   Todella ihanaa kuulla, että olet tykännyt meidän kuulokkeista noin valtavasti! Ja oho, hyvä että pidätte kuulosta huolta – me ei ollakaan ennen havaittu, että volyymitaso olisi noin kova. Laitan viestiä eteenpäin 🙂

   – Miira JoyActorilta

 3. Ostin keväällä Tinymate 1 kuulokkeet, ja ongelmana tosiaan se että puskee korvasta ulos, ei pysty esim. lenkkeillessä pitämään, kun jonkin verran liikkuu pitää välillä poimia kuuloke maasta. Ääni näissä ok mutta tämän takia jäänyt vähemmälle käytölle.

  Vastaa
  • Hei Mika!

   Tosi kurja kuulla. Laitahan asiakapalveluumme viestiä, niin lähetetään sulle erikoisvaihtopäitä, joilla ratkaista ongelma 🙂

   – Miira

 4. Toimii, pienet korvat ja ollut vaikea löytää nappikuulokkeita – uskoin mainontaa ja tilasin ja Toimii minullakin!!

  Vastaa
  • Hei Mirjaleena!

   Ihana kuulla, että uskaltauduit kokeilemaan! TinyMate todellakin on jokakorvan kuuloke 🙂

   – Miira JoyActorilta

  • Hei Kari!

   Jep, todella hyvä havainto – näin se on! Oikeat vaihtopäät ovat avainsana täydelliseen kuuntelukokemukseen.

   – Miira JoyActorilta

 5. Minulla on ollut kuulokkeet käytössä jonkin aikaa, niin sohvalla istuessa kuin liikunnassakin ja olen ollut todella tyytyväinen. Kun kuulokkeet laittaa korviin, voi keskittyä vain olennaiseen..siihen, mitä niistä kuuluu. 🙂 Ne istuvat hyvin korvaan ja äänenlaatu on huikea.

  Vastaa
  • Heippa Hemmo,

   Kiitos tosi paljon ihanasta kommentistasi, nämä piristävät pimeää joulukuuta!

   – Miira JoyActorilta

 6. Kyllä! Pakko tulla kertomaan, että tänä syksynä hankkimani Tinymatet ovat osoittaneet langattomiin nappikuulokkeisiin liittyneet pelkoni turhiksi. Nämä pysyvät pienissä korvissani erinomaisesti ja äänen laatu on hyvä. Kotelo on käteen sopiva ja lataus näppärää. Suosittelen!

  Vastaa
  • Moikka Sari!

   Ihana, kun tulit kertomaan kokemuksesi! Näistä kommenteista tulee koko JoyActorin tiimi aina valtavan hyvälle tuulelle!

   Rauhallista joulun odotusta,

   Miira JoyActorilta

 7. Minulla on kuulokkeet, jo 3 kk . Tosi hyvät, mahtava soundi. Tosin välillä kestää että saan kuulumaan molemmista kuulokkeista yhtä aikaa. Hieno homma! t. eläkeläismummo punkaharjulta

  Vastaa
  • Hei Irene!

   Ihana kuulla, että kuulokkeet ovat vastanneet odotuksiasi! Kuulokkeiden tulisi toimia samanaikaisesti. Jos ongelma jatkuu ja häiritsee, niin ota ihmeessä yhteyttä asiakaspalveluumme, niin selvitetään ongelma!

   Lämmintä joulun odotusta sinne Punkaharjulle,

   Miira JoyActorilta

 8. Ostin 14v. Tyttärelleni kuulokkeet ja hän on ollut erittäin tyytyväinen niihin 😊 Seuraavaksi minä haluan samanlaiset.

  Vastaa
 9. Ostin 14v. Tyttärelleni kuulokkeet ja hän on ollut eitin tyytyväinen niihin 😊 Seuraavaksi minä haluan samanlaiset.

  Vastaa
  • Moi Sini!

   Meilläkin on koko perheellä samat kuulokkeet! Ihana kuulla, että olette olleet tyytyväisiä <3

   - Miira JoyActorilta

  • Hei Marja-Liisa!

   Mullakin TinyMate 2 kulkee treenissä mukana! Ihana kuulla, että olet tykännyt 🙂

   – Miira JoyActorilta

  • Kiitos Osmo kommentistasi!

   Ihanaa, että olet tyytyväinen tuotteeseen!

   – Miira JoyActorilta

 10. No juu ! Itelläni korvat
  ” eri paria” ja ollut vaikeutta löytää sopivat luurit. Tuotteenne poisti ongelman👍

  Vastaa
 11. Hei,
  Onko tuo TinyMate 2 selkeästi pienempi kuin TinyMate? Toukokuussa tilatut TinyMate kuulokkeet lojuu mulla pöydällä joutilaana, kun ne ei pysy mulla korvissa edes niillä pienemmillä tulpilla. Niiden pienempien tulppien odottelussa meni niin kauan enkä halunnut heti luovuttaa testaamisen kanssa, että 30 päivän tyytyväisyystakuukin ehti mennä umpeen. Harmittaa 🙁

  Vastaa
  • Hei Kirsi!

   Tosi ikävä kuulla! Olethan yhteydessä asiakaspalveluun, niin ratkaistaan tilanteesi 🙂

   – Miira

  • Hei Marja,

   Kiitos kovasti kommentistasi ja ihanaa joulun aikaa sinulle,

   Miira JoyActorilta

 12. Kuulokkeet pelittäneet ihan hyvin ja eri kokoisilla kumisuojuksilla saa istuvuutta korvaan.
  Se mitä kaipaan olisi jonkinmoisen narun kiinnitys mahdollisuus.
  Tämä siksi, jos ulkona liikkuessa toinen esim putoaa korvasta niin jäisi narun varaan ja voisihan tauolla laittaa kuulokkeet roikkumaan kuten jotkut tekevät silmälaseille.

  Vastaa
  • Heippa Seppo,

   Hyvä idea! Ystäväni sitoi langattomiin kuulokkeisiin ohuen langan, esimerkiksi siima kuulemma toimii. 🙂 Oikean kokoisilla vaihtopäillä ei pitäisi olla tuota vaaraa, että kuuloke tippuu korvasta. Ihana kuulla, että olet pitänyt tuotteesta!

   – Miira

 13. Mistä tietää mikä on juuri se oma koko vai onko mahdollista vaihtaa “päätä” kuulokkeissa. Eli onko paketissa useampi vaihtoehto? Miten takuu jis tulee ongelmia? Tytölle pitäisi jouluksi hankkia, mutta koko mietityttää kun on jo ns lähes aikuisen kokoinen..

  Vastaa
  • Moi Tanja!

   Kokeilemalla sen tietää ja kyllä, paketissa on useita vaihtoehtoja, ja meillä on toimistolla vielä erikoisvaihtopäitäkin, jos tarvitsee esimerkiksi erityisen pienet vaihtopäät 🙂

   Kuuloketta voi testata riskittä 30 päivän ajan ja jos et ole tyytyväinen, sen voi palauttaa. 3 vuoden takuu tarkoittaa täyttä takuuta 3 vuoden ajan.

   – Miira JoyActorilta

Jätä kommentti