Langattomat kuulokkeet pienille korville – TinyMate 2 on jokakorvan kuuloke

 

Moni jättää langattomat kuulokkeet hankkimatta, koska pelkää niiden tippuvan ja hukkuvan. Etenkin pienikorvaiset sanovat usein, että heillä on ongelma löytää langattomat kuulokkeet, jotka sopisivat myös pienille korville.

Muistimme, että upealla sosiaalisen median vaikuttajalla Ninalla oli juuri vastaava ongelma. Halusimme kysyä hänen mielipidettään TinyMate 2 -langattomista kuulokkeista.

“Joo, langattomat tai langallisetkaan kuulokkeet eivät ole pysyneet mun korvissa, vaan ovat aina tupanneet tippumaan kesken kuuntelun. Vähintäänkin jatkuvaa korjailua on täytynyt tehdä, jotta kuuloke pysyisi korvassa”, Nina kertoo.

”Nää on ekat kuulokkeet, jotka pysyvät mun pienissä korvissa. Oon ilahtunut siitä, että niiden mukana tuli useita vaihtopäitä ratkasemaan sitä ongelmaa, kun kaikilla on erilaiset korvat. Nää pysyy korvissa, vaikka heittelis kärrynpyöriä!” Nina iloitsee.

TinyMate 2 langattomat kuulokkeet ovat kirjaimellisesti takuuvarma valinta myös pienille korville: jos pysyvyysongelmia ilmenee, annamme rahat takaisin. Tuotteillamme on aukoton 30 päivän tyytyväisyystakuu ja 36 kuukauden täystakuu, jotta voit tulla osaksi asiakaskuntaamme riskittä.

Kuulokkeissa on kuunteluaikaa hifitason äänenlaadulla latauskotelon kanssa jopa 22 tuntia. Olemme saaneet erityisesti kehuja mehevästä bassosta, sekä tuplamikrofoneista, jotka takaavat laadukkaat puhelut niin palavereihin kuin lenkkipoluille.

TinyMate 2 on kuuloke, joka siivittää sinua arjessa niin työpalaverista kaverin kanssa käytyyn hurjaan ääniviestisotaan, kuin laatutietoisempaankin musiikin kuunteluun, urheiluharrastusten pariin ja äänikirjan ääreen rauhoittumiseen. Olemme valmistaneet kuulokkeen, joka vastaa jokaista, vaativampaakin tarvetta – ennen kaikkea olemme halunneet valmistaa langattomat kuulokkeet, joka sopii jokaiselle, myös pienille korville.

Kuulemme ja keräämme jatkuvasti asiakkaidemme kokemuksia meistä, jotta pysymme ajan hermolla. Haluamme kehittää itseämme jatkuvasti uuteen, entistä parempaan suuntaan. Siksi olemme satsanneet erityisesti asiakaspalveluun, jonka saat kiinni nopeasti asiassa kuin asiassa! Meille jokainen kokemus ja sana on äärimmäisen tärkeä.

Kommentoi alas, jos sä oot jo kokeillut meidän kuulokkeita! Miten ne sopivat just sulle, ja voisitko suositella niitä muillekin? Tai jos sä et ole vielä kokeillut, niin heitä meille sua askarruttava kysymys – me vastaamme mielellämme!

Jätä kommentti

Sending