Käytetyn elektroniikan myynti JoyActorilla – Recycle TinyMate 2 on kierrätetty hittikuulokkeemme

Vaikka haluamme myydä vain markkinoiden parasta laatua, ovat meidänkin tehdastyöntekijämme vain ihmisiä: näin ollen toisinaan saamme asiakkailtamme takaisin niin kutsuttuja maanantaikappaleita. Käytetyn elektroniikan myynti on monelle melko vieras ajatus, mutta haluamme tehdä siitä arkipäivää.

Erityisesti vuonna 2020 toimintamme ja myyntimme kasvoi uudella volyymilla, kun organisaatiomme alkoi rakentua pelkkien jälleenmyyjien sijaan itsenäisen verkkokaupan ympärille. Myytyämme ensin satoja, sitten tuhansia ja nyt jo kymmeniätuhansia kuulokkeita, on varastollemme kertynyt takaisin myös muutamia käytettyjä tuotteita.

“Mitä me tehtäis näille palautuneille kuulokkeille?” 

 kysyi logistiikkapuolemme Stina muutama kuukausi sitten. Muistimme, miten meillä oli jo aiemmin tapana lahjoittaa ja myydä pientä korvausta vastaan ystävillemme käytettyjä kuulokkeita, ja nyt oman verkkokauppamme myötä meillä olisi mahdollisuus tuoda käytetyn elektroniikan myynti kaikkien näkyville.MEM

Olemme jo kehittäneet maailman pienimmän kuulokepakkauksen, jolla välttää turha muovin käyttö ja jäte. Kompensoimme Compensate-järjestön kautta toiminnastamme koituvat päästöt. Olemme istuttaneet Black Friday -kampanjamme aikana puita, ja lahjoittaneet tähän mennessä yli 2000 euroa John Nurmisen Säätiön kautta Itämeren hyväksi.

Siksi olemme nähneet alusta saakka itsestäänselvänä myös sen, ettei mikään komponentti tai kuuloke jää pölyttymään turhana varaston perälle. Olemme innoissamme siitä, että pääsemme toteuttamaan tätä verkkokauppamme myötä näin isosti ja näkyvästi! Toivomme, että tämä inspiroi ihmisiä harkitsemaan uuden sijaan käytettyjä vaihtoehtoja paitsi elektroniikassa, myös muilla elämän osa-alueilla.

Kestävin ja iloa tuottavin keino

Huollettujen ja puhdistettujen Recycle TinyMate 2 -kuulokkeiden idea on ennen kaikkea hyödyntää jo olemassa olevaa. Esimerkiksi tiimissämme moni on ahkera kirppareiden hyödyntäjä. Miksei elektroniikkaakin voisi ostaa vaatteiden tapaan käytettynä, etenkin, kun laitteet ovat huollettu ja puhdistettu lähes uutta vastaavaan kuntoon?

Myymme verkkokaupassamme käytettyjä, mutta täysin huollettuja Recycle TinyMate 2 -kuulokkeita uusien vaihtopäiden kanssa sitä mukaan, kun kuulokkeita palautetaan takaisin varastollemme. 

Aina käytettyjä tuotteita ei ymmärrettävästi ole saatavilla – joka on tietysti meidän kannalta varsin positiivinen asia. Sillä välin kannattaa kurkata täysin uusia TinyMate 2 -kuulokkeita 30 päivän riskittömällä tyytyväisyystakuulla. 

Kierrätetään yhdessä iloa – #recyclejoy ❤️

Jätä kommentti

Sending